Martin 2vko.

Martin tai Martta kuten me häntä aluksi (ja vähän vieläkin) kutsuimme on ollut malliainesta pienestä pitäen. Hän pitää kamerasta ja juttelemisesta ja kehuista. Hän tutkii haistellen nenällä ja tunnustellen tassuilla. Kun joku on oikein mukavaa hän jää tassuttelemaan ja kehräämään. Hän pyörähtää vatsalleen ja odottaa rapsutusta.

Martin 4vko.

Tuntuu, että Martinilla olisi älykkyys ja sosiaalisuus tasapainossa. Hän on reipas ja leikkisä, mutta päättää itse milloin on leikin ja milloin rapsutusten aika.  Hän on myös kova syömään sekä naksuja että useamman kerran päivässä tarjottavaa herkkulautasta. Hän on hyvin harvoin viimeinen, joka lautasen tavoittaa ja vielä harvemmin ensimmäinen, joka siitä lähtee.

Martin 6vko.

Leikissä Martin on innoskas ja usein jahtaaja, ei jahdattava. Hänestä on suunnattoman mukavaa herättää nukkuvat sisarukset hyppäämällä heidän päälle ja aloittamalla leikki ilman, että toinen on edes kunnolla hereillä. 

Martin 7vko.

Porukassa Martin on siis selkeä johtajaluonne, joka kujeilee ja temppuilee. Hän on motorisesti porukan lahjakkaimmasta päästä, hän kiipeilee ja hyppelee mielellään. Martta tykkää myös seurata ulkomaailman elämää ikkunasta tai parvekkeelta. 

Martin 8vko.

Meidän pienessä kodissa on paljon yllättävän paljon tasoja ja kissoille mielekästä puuhaa. Tämä hyllykkö sohvan takana kuuluu niin lepopaikkoihin, tarkastusasemiin kuin juoksuratoihinkin.