Kävimme tiistaina eläinlääkärissä ja kaikki pennut voivat erinomaisesti. Martta (tai Martin), Martti ja Rulla saivat rokotteet ja kaikki pennut perustarkastettiin.
 
Eläinlääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että pentujen tapakasvatus jatkuu viikolle 12 asti niin vahvana, ettei sitä sovi keskeyttää. Tästä syystä koko porukka saa nauttia toisistaan ja meistä ja Romeosta vielä kolmen viikon ajan.
 
 
Tässä koko porukka aika tarkkaan viikko sitten eli 8 viikon iässä. Vähän väsytti.
 
 

Rambon ja Rallin omistajien kanssa sovimme, ettei pentuja tarvitse rokottaa tai viedä lääkärille. Halusin kuitenkin varmistua, että pennut voivat hyvin ja olen luovuttamassa terveitä pentuja. Ja hyvinhän he tosiaan kaikki voivat. Eäinlääkäri kehui kuinka ystävällisiä ja sosiaalisia kissoja meillä on. Kisut olivat todella lungisti koko eläinlääkäri käynnin. Kun yhtä tarkastettiin, muut nukkuivat (oikeesti nukkuivat) kiltisti kopassaan. Tällaista en ole tottunut eläinlääkärireissuilla näkemään.

 

 
 
Meillä käy melko usein vieraita ja kisut ovat ottaneet heidät kaikki oikein onnessaan vastaan. Kun on kaverit kylässä on aina enemmän silittäjiä ja leikkijöitä ja sehän ei haittaa yhtään.
 
 

Sukupuolet olin katsonut suurimmalta osalta oikein, ainoastaan Rallin sukupuoli oli mennyt minun tarkastuksessani väärin. Ralli onkin siis poika eikä tyttö. Martan (tai nyttemmin Martinin) kivekset eivät olleet laskeutuneet. Kivekset voivat kuitenkin vielä laskeutua ja toisaalta puolen vuoden iässä voi kissan kastroida/steriloida, jota kannattaa harkita jokaisen pennun kohdalla. Selviä tyttöjä olivat Rulla ja Rambo.

 

 
 
Rambo ja Rulla pitävät telkkarin kiertämisestä ja katsomisesta. Välillä täytyy pohtia miten kohtaamistilanteissa toimitaan. 
 
 

 

Kisuilla on varaemo Donna ja varapappa Romeo. Romeo on hoitanut isän roolia kunnialla, hän puhdistaa kissat, antaa läheisyyttä ja leikkii. Donna on hieman epäileväisempi, hän päästä pennut lähelleen ja leikkii vähän, mutta läheisempää kontaktia on Romeoon verrattuna vähän. Donnalla alkoi kiima keskiviikkona ja hän on melkoinen yöulvoja. Meidän oli pakko viedä Donna kotiin kun pari yötä meni parin tunnin yöunilla kissa kainalossa (ainoa paikka jossa Donna oli rauhassa ja hiljaa). Romeo on kuitenkin mies paikallaan ja uskon, että hän on vahvana apuna tapakasvatuksen loppuun asti.

 

 

 
 
Romeo on rauhallinen, leikkisä ja innokas varapappa. Hän myös pitää naapurivakoilusta, istuu mielellään tuolilla tai keittiön pöydällä katselemassa ikkunasta ulos.
 
 

 

Kissojen yksi suosikki peli on hännän metsästys. Siinä on tarkoitus saada pelaajaa hännästä kiinni. Ei ole väliä kenen häntä on kyseessä, mutta yhtä häntää saa metsästää vain yksi pelaaja kerrallaan. Yksin pelattaessa kiertosuunta on yleensä sama ja ympyrän kehä melko pieni. Useamman pelaajan ollessa mukana voi kiertosuunta vaihdella ja liikerata muuttua ympyrän kehästä eri näköisiksi käyriksi. Vauhti on kaikissa pelin muodoissa kova, mutta silti peliin kuuluu myös pysähtymisiä ja spurtteja. Pelialustaksi sopii oikeastaan kaikki tasot mitä on tarjolla. Eräänä iltana istuin sohvalla ja osuin keittolautaseni kanssa pahasti keskelle peliä. Siitä tuli märkää jälkeä, onneksi ensimmäinen pelaaja varoitti seuraavia tulevasta soppaesteestä, eikä enempää soppauhreja tullut.

 

 

 

Rulla metsästää Rallin häntää. Ralli tarkkailee toisten pelaajien liikkeitä ja valitsee seuraavaa hännän metsästyksen uhria.
 
 
 
Lisäsin Rullalle, Rambolle, Martinille ja Martille 8vko kuvat. Ralli ei tällä viikolle ole innostunut poseeraamaan, joten hänestä ei lähikuvaa löytynyt. Parhaillaan selän takana on neljä kehräyskonetta ja olkapäällä yksi.  On nää kyllä vaan aika söpöjä.