Rulla 2vko.

Rullalla on aina vähän pelästynyt ilme. Silloinkin kun hän on vain ihmeissään. Rulla on mukavuudenhaluinen, vähän hölmö ja hirmuisen rakastettava kissa. Rulla on pehmeä luonne, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Tämän ovat huomanneet niin kissakaverit kuin ihmisolennotkin.

Rulla 1kk.

Rulla viihtyy sylissä ja on yleensä ensimmäisten joukossa kiipeämään vieraidemme syliin. Sylissä hän asettuu mukavasti ja odottaa silitystä tai rapsutusta. Sohvalla maatessaan hän usein venyttäytyy pitkäksi ja ajautuu vaivihkaa lähemmäs sohvalla istujaa. Harjaaminen ja karstaaminen on sallittu ja toivottavaa. Ja kaiken lisäksi mielyttävää puuhaa.

Rulla 7vko.

Rulla on hieman kömpelö, mutta innokas yrittäjä. Hänestä paistaa usein "vaikka läpi harmaan kiven" asenne, vaikkei useinkaan tiedä miten. Kiipeily, hyppely ja juoksentelu on hauskaa ja innostavaa. Koska leikkiminen on kivaa ei haittaa jos matkalla mutkahtaa tai tekee taiteellisen kiepin maassa.

Rulla 8vko.

Rulla oli Rallin eilisessä muovipussileikissä mukana, mutta on keksinyt myös oman leikin. Suihkukaapin viemärissä on semmoinen suoja, jonka kanssa voi pelata jalkapallon ja jääkiekon tapaista sekapeliä suihkukaapissa. Pelivälineestä kuuluu mukava kilinä ja se pysyy sopivasti pelialueella. Pelikavereita mahtuu tarpeen mukaan kentälle, mutta yksinkin peli on superhauska.