Reilu viikko vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Halailu, kuivailu, keräily ja siivoaminen ovat muiden töiden ohella vienyt aikaa tältä tiedotuskanavalta. Viime aikojen teemoja ovat vauhti ja vesileikit. 

Rallilla, Martinilla ja Martilla on leikit menossa.

Kuka sanoo, ettei kissat pidä vedestä? En tarkemmin osaa sanoa, onko nämä kyseiset viisi kissan pentua jotenkin erikoisia, mutta vessanpönttö on aiheuttanut vahvaa kiinnostusta. Pönttö on niin kiinnostava, että jos kansi on jäänyt auki on melko selvää, että seuraavan viiden minuutin sisällä talossa on märkä kissa. En oikein tiedä nauraa vaiko itkeä kun ensin kuulee innokkaan juoksun kohti vessaa, sitten voi kuvitella kun kissankorvien välissä raksuttaa ja...Blums.. sitten vessasta saapuu märkä, pelästynyt, hämmentynyt ja naukuva kissa.

 

Jääkiekko oli Rullasta tosi kiinnostavaa, vielä kun olisi itse päässyt kentälle..

Telkkari on myös hyvin kiinnostava. Sitä on kiva tarkastella ehkä hieman suositeltuja katseluetäisyyksiä lähempää. Kissoilla on omat lempiohjelmat, Rulla on selvästi urheilukissa, hän katsoo mielellään lätkää tai jalkapalloa, mutta muut ohjelmat ei juuri kiinnosta. Martti taas voi hyvinkin kuunnella ja ihmetellä jotain luontodokkaria pitkän tovin. Kissoissa on paljon mitä en ymmärrä ja se tekee niistä kovin kiinnostavia.

Romeo on ottanut paikkansa varaisänä rennolla asenteella vastaan. Rakkaus on molemmin puolista.

Martti leikkii tai on jäänyt jumiin.

Monia hauskoja leikkejä on ilmassa ja vauhti vaan kiihtyy loppua kohti. Tämä on viimeinen kokonainen viikko kun kisut on meillä. Voih.. Kyllä niitä tulee ikävä. Mutta koitan kuitenkin vielä kirjoitella lisää tähän merkintää ja sitten kun tämä hela hoito on ohi niin kirjoitan vielä jonkun loppukaneetin.