Tämän merkinnän idea on päähenkilöiden esittely. Teen selaamisen helpottamiseksi jokaisesta kisulista oman merkinnän. Kerron pennuista kuvien lomassa, kuvia on kahden viikon iästä eteenpäin.

'

Ralli 2vko.

Ralli oli jo kahdenviikonikäisenä kiinnostunut ympäristöstä. Aluksi hieman arkaillen, mutta kun vauhtiin päästään niin sitten mennään tosissaan. Rallin katse on ollut alusta asti hyvin tunnistettava. Katse on ajattelevaisen, huomaavaisen ja ympäristöstä kiinnostuneen ja  ylpeän kissan. Välillä Ralli istuu sohvan päällä jalat ristissä kuten sfinksillä ja näyttää hyvin kuninkaalliselta.

Ralli 1kk.

 Ralli tulee miellään syliin, kehrää ja opettelee maukumaan. Juoksuleikit ovat tosi kivoja, mutta välillä myös sylissä ihmettely ja pyöriminen on yhtä ihanaa. Kun Rallia alkaa väsyttää hän tulee sohvalle viereen tai suoraan syliin. Rallilla on pitkä turkki ja sen harjaaminen saa aina aikaan kehräämistä.

'

Ralli 7vko.

Ralli on innostunut ja innokas leikkijä. Kaveriksi käy kuka tahansa leikki-intoinen, kissa tai ihminen. Hän on taitava kiipeilijä, mm. vaaterekissä olevien vaatteiden päällä taiteilu on mielekästä hommaa. Ralli hyppää hyvin, mutta valitsee vain onnistumisvarmat paikat hyppäämiselle. Ralli nousee usein ylemmäs katsomaan mitä sisaruksen touhuaa ja hyppää salakavalasti leikkiin mukaan.

Erilaiset kassit ovat myös Rallin lempipaikkoja. Eilen leikki kesti pitkään rätisevällä paksulla muovipussilla. Leikki toimi siten, että hypättiin pussin päälle ja paineltiin sitä tassuilla. Kuului ääniä ja pussi liikkui. Mieletön saalis.

Rallilla on tunnistettava hymy. Etenkin paijailessa väsynyttä pentua aukeaa suu ammolleen haukotukseen, sitten suu ja silmät painuvat kiinni, kääntyy hymyyn ja Ralli aloittaa kehräyksen.