Rambo 2vko.

Rambo on seikkailija isolla S:llä. Hän on ensimmäisenä paikassa kuin paikassa. Rambosta sai ensikohtaamisista käsityksen innokkaasta, nopeasta ja vahvatahtoisesta kaverista. Selvä tutkijaluonne ja pieni (tai noh.. ehkä aika iso) ripaus pähkähulluutta. Olimme juuri rakentaneet pennuille isomman aitauksen, jotta isovanhempieni olisi helpompi pitää heitä samassa paikassa. Noh.. kului alle minuutti kun pennut olivat päässeet aitaukseensa niin Rambo jo pyrki sieltä pois (huom. muuut pennut olivat tyytyväisiä uuteen kotiin ja tutkivat sitä innokkaasti). Hyppy ei aivan vielä kantanut reunalle asti, mutta se ei estänyt yrittämästä. Noin puolentunnin ja kymmenien yritysten jälkeen ensimmäinen onnistuminen tapahtui.

Rambo 1kk.

Rambo on rakastava ja nopea oppimaan. Hän ei pelkää ihmisiä eikä oikeastaan yhtään mitään ja tulee lempeästi vastaan kaikkia. Paitsi silloin kun hänellä on juuri suuri seikkailu kesken. Tällainen seikkailu saattaa löytyä esimerkiksi suihkukaapin kiertämisestä tai sohvan sisään piiloon menemisestä.

Rambo 7vko.

Rambo on hyvin kuvauksellinen eikä pelkää poseerata kameralle. Rambo kehrää ja rakastaa silittelyä seikkailujen välillä (leikkien ollessa kesken on vain yksinkertaisesti liian kiire jäädä silitettäväksi). Rambo hakee hyväksyntää katseella ja saattaa ruveta kehräämään pelkästään silmiin katsomisesta. 

Rambo 7vko.

Rambo on porukan pelle ja linssilude. Hänestä on helppo ottaa hauskoja kuvia ja hän todella nauttii kuvatuksi tulemista. Rambo on taitava hyppijä, kiipeilijä ja muutenkin taitava vartalonsa hallitsija. Hän toisinaan yliarvioi taitonsa ja on useammin kuin kerran hypänny päin seinää. Hetken hän ihmettelee maassa aivan kuin ei hyväksyisi omaa epäonnistumistaan. Ja yrittää uudestaan.

Rambo 8vko.