Martti 2vko.

Martti on kujeilija ja usein mukana seikkailuissa. Usein hän lähtee leikistä ensimmäisenä etsimään syliä. Syli on nimmittäin Martin ehdoton lempipaikka. Ihmisen paijailu ja lämmin syli on sen kaltainen vastustamaton kombo, että se helposti vie väsyneet Martin nokosille. 

Martti 4vko.

Martti on Rambon kanssa kujeilukaksikko. Viime viikon lopulla he löysivät lintuperspektiivin ja tästä eteenpäin pitää muistaa sulkea myös kaikki yläkaapit, ettei kisut keksi sinne mennä. Martilla on jonkin verran hyppyvoimaa, hän on taitava ja tasapainoinen liikkuja. Toistaiseksi korkeudet tavoitetaan kiipeilemällä erilaisia tasoja pitkin.

Martti 6vko.

Martti kokeilee usein kepillä jäätä. Voisiko sitä kiivetä Vapun jalkaa pitkin tai jos mä sittenkin pääsen syömään sohvapöydälle. Kun tästä sitten tulee kielto ja siirto lähtöruutuun on Martilla kaikkensa menettäneen kissan ilme. 

Martti 7vko.

Martti rakastaa kavereita ja kaverit rakastavat Marttia. Ihmiset on Martille yhtälailla kavereita ja yksi mukava leikki on seurata kun tämä blogi valmistuu. Hän istuu usein olkapäälläni ja kehrää katsellen vuorotellen näytölle ja näppäimisölle. Kaverit usein kokoontuvat leikin loputtua paikalle, jossa Martti jo lepäilee. Mielellään mahdollisimman lähekkäin, jopa päällekkäin jos toinen ei siitä pahastu.

Martti 8vko.

Martti ja muumimuki. Meillä on kolme muumimukia kisuilla vesiastioina kun en viitsi sijoittaa spesial astioihin. Muki on sopivan tukeva sekä helppo pitää puhtaana ja vesi raikkaana.